Založ si blog

CRYPTON NEWS: Cena Bitcoinu opäť nad 50 000 dolárov

Dobrý deň,
Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás niekoľko online aktivít, za ktoré výhercov odmeňujeme od 5 až do 500 WEXO Tokenov. Wexo DeFi Token reprezentuje rovnomennú fintech platfomu WEXO, ktorej cieľom je poskytovať možnosti plnohodnotného využitia kryptomien pre každého. 


Všetky bližšie informácie o Bounty Programe nájdete na www.wexotoken.com alebo v našej telegramovej skupine Wexo Announcements.


Stiahnite si zadarmo aplikáciu WEXO

Registrovať sa môžete tu: https://auth.wexopay.com/nr/03hJJdKFX

CRYPTON NEWS

Cena Bitcoinu je opäť nad 50 000 dolárov!

Cena Bitcoinu nám v nedeľu večer naznačila, že sa stále nachádzame v býčom trhu! Od pádu na úroveň 29 000 dolárov na konci júna sa cena Bitcoinu zvýšila o viac ako 72%. Vrchol, ktorý  Bitcoin od mája tohto roka dosiahol, bol 50 273 USD. Najväčšia kryptomena sveta má momentálne celkovú trhovú kapitalizáciu v hodnote 943 miliárd dolárov. Bitcoin si viete kúpiť aj u nás. Viac informácií nájdete po registrácii na našom webe www.crypton.digital v klientskej zóne.  

Microsoft chce v boji proti pirátstvu použiť blockchain kryptomeny Ethereum

Operačný systém Windows a balík produktivity Office boli vždy najlepšie na všetkých platformách softvérového pirátstva. Preto niet divu, že Microsoft, vývojár oboch produktov, usilovne pracuje na zavedení protipirátskych opatrení. Softvérový gigant študoval motivačný systém založený na blockchaine, ktorý má posilniť protipirátske kampane. Nový systém spoločnosti Microsoft, Argus: A Fully Transparent Incentive System for Anti-Piracy Campaigns, sa opiera o aspekt transparentnosti technológie blockchain. Tento systém je postavený na blockchaine kryptomeny Ethereum, ktorý má za cieľ poskytnúť motivačný mechanizmus a zároveň chrániť údaje zozbierané od otvorenej anonymnej populácie informátorov pirátstva.

Juhokórejské CBDC sa objaví v smartfónoch Samsung Galaxy

Spoločnosť Samsung sa pripojila k juhokórejskému pilotnému programu, ktorý bude testovať digitálnu menu centrálnej banky (CBDC), ktorá je v tejto krajine vo vývoji. Digitálna mena bude čoskoro k dispozícii vo vlajkovej rade smartfónov Samsung Galaxy. Mena, ktorú vyvíja kórejská centrálna banka, začala svoj pilotný program 28. júla 2021 a stále na nej pracuje. 

Zdroje: www.cointelegraph.comwww.cointelegraph.comwww.beincrypto.com


CRYPTON DIGITALsvojim klientom prináša pravidelné novinky zo sveta kryptomien. Ak aj vy chcete využiť dané informácie vo Váš prospech, pridajte sa medzi viac ako 8500 klientov.

Rebeka Čepedyová
Junior Marketing Specialist of CRYPTON DIGITAL
marketing@crypton.digital
CRYPTON DIGITAL, SE
+421 910 212 182
info@crypton.digital

Na platforme WEXO pracuje spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE od roku 2019. Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s. r. o., s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti. Spoznajte portfólio produktov CRYPTON DIGITAL, SE. https://crypton.digital/products/index

CRYPTON NEWS: Najväčšie múzeum na svete spúšťa výstavu umenia NFT

18.11.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: Bitcoin je v Salvadore oficiálne zákonným platidlom

19.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: 77% ruských investorov uprednostňuje Bitcoin pred zlatom a forexom

07.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Andrej Plenkovič

V chorvátskych voľbách zvíťazila strana premiéra Plenkoviča, naznačil exit poll

17.04.2024 19:57

Stredo-pravicová Chorvátska demokratická únia by mohla v 151-člennom parlamente podľa prieskumu obsadiť 58 mandátov.

CRYPTON DIGITAL

Na fintechu nás fascinuje skutočnosť, že tak, ako sme pred desiatimi rokmi netušili, čo budeme robiť dnes, tak ani dnes nevieme, kam sa posunieme o desať rokov. crypton.digital

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 75459x
Priemerná čítanosť článkov: 1715x

Autor blogu

Kategórie