Založ si blog

CRYPTON NEWS: Messi dostal časť zmluvy zaplatenú v kryptomene

Dobrý deň,
Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás niekoľko online aktivít, za ktoré výhercov odmeňujeme od 5 až do 500 WEXO Tokenov. Wexo DeFi Token reprezentuje rovnomennú fintech platfomu WEXO, ktorej cieľom je poskytovať možnosti plnohodnotného využitia kryptomien pre každého. 


Všetky bližšie informácie o Bounty Programe nájdete na www.wexotoken.com alebo v našej telegramovej skupine Wexo Announcements.

Stiahnite si zadarmo aplikáciu WEXO


Registrovať sa môžete tu: https://auth.wexopay.com/nr/03hJJdKFX

CRYPTON NEWS

Lionel Messi dostal časť svojej zmluvy zaplatenú v kryptomene

Lionel Messi, argentínska futbalová hviezda, sa rozhodol prijať kryptomenu ako súčasť svojej novej zmluvy podpísanej s francúzskym klubom Paris Saint-Germain. Klub odhalil, že hráč dostane „uvítací balíček“ vo výške 30 miliónov dolárov. Podiel kryptomien na jeho zárobku nebol zverejnený, ale klub uviedol, že ide o „významnú“ čiastku. V dôsledku rozruchu okolo príchodu Messiho do klubu Paris Saint-Germain, ich PSG token zaznamenal veľký nárast objemu obchodov.  

Kiná AMC plánujú prijímať Bitcoin

Predseda a generálny riaditeľ kín AMC Adam Aron prezradil, že americký kinematografický gigant plánuje prijímať Bitcoinové platby za lístky do kina v reakcii na zvýšený dopyt zákazníkov. Adam Aron počas konferenčného hovoru z 9. augusta oznámil, že reťazec kín chce mať pripravenú infraštruktúru pre prijímanie platieb v BTC za online lístky do kina do konca roka 2021. Kým podrobnosti ohľadne plánu AMC prijímať Bitcoin sú mizivé, Aron ohlásil silný dopyt po nákupe prostredníctvom kryptomien.   

Cardano čoskoro spustí smart kontrakty

Smart kontrakty predstavujú pre Cardano konečný cieľ aktuálnej inovácie siete s názvom Alonzo. Testovacia sieť Alonzo Purple je už v prevádzke a prechádza procesom registrácie. Plná kompatibilita smart kontraktov by mala byť spustená v priebehu septembra alebo začiatkom októbra 2021. Zavedenie smart kontraktov na blokchain Cardana je rozhodne veľkou udalosťou, ktorú priaznivci tejto kryptomeny silne očakávajú. Cena kryptomeny Cardano (ADA) vďaka týmto novinkám opäť vystrelila na 2 doláre. Ak sa spoločnosti IOHK podarí získať na svoju sieť vďaka tejto novinke zaujímavé projekty, mohla by hodnota ich kryptomeny aj naďalej stúpať nahor. Kryptomena ADA sa nachádza aj v niektorých našich stratégiách Hodl Index. Využite túto príležitosť a zarobte na nej spolu s nami aj vy!   

CRYPTON DIGITAL svojim klientom prináša pravidelné novinky zo sveta kryptomien. Ak aj vy chcete využiť dané informácie vo Váš prospech, pridajte sa medzi viac ako 8500 klientov.

Zdroje:
https://news.bitcoin.com/soccer-superstar-lionel-messi-gets-part-of-his-contract-paid-in-cryptocurrency/

https://cointelegraph.com/news/cinema-operator-amc-plans-to-accept-btc-by-2022

https://dailyhodl.com/2021/08/13/ada-on-its-way-to-5-crypto-strategist-michael-van-de-poppe-analyzes-the-path-forward-for-cardano/

Rebeka Čepedyová

Junior Marketing Specialist of CRYPTON DIGITAL
marketing@crypton.digital

CRYPTON DIGITAL, SE

+421 910 212 182
info@crypton.digital

Na platforme WEXO pracuje spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE od roku 2019. Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s. r. o., s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti. Spoznajte portfólio produktov CRYPTON DIGITAL, SE. https://crypton.digital/products/index

CRYPTON NEWS: Najväčšie múzeum na svete spúšťa výstavu umenia NFT

18.11.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: Bitcoin je v Salvadore oficiálne zákonným platidlom

19.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: 77% ruských investorov uprednostňuje Bitcoin pred zlatom a forexom

07.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

CRYPTON DIGITAL

Na fintechu nás fascinuje skutočnosť, že tak, ako sme pred desiatimi rokmi netušili, čo budeme robiť dnes, tak ani dnes nevieme, kam sa posunieme o desať rokov. crypton.digital

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 75855x
Priemerná čítanosť článkov: 1724x

Autor blogu

Kategórie