Založ si blog

CRYPTON NEWS: Bitcoin je v Salvadore oficiálne zákonným platidlom

Dobrý deň,
Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás niekoľko online aktivít, za ktoré výhercov odmeňujeme od 5 až do 500 WEXO Tokenov. Wexo DeFi Token reprezentuje rovnomennú fintech platfomu WEXO, ktorej cieľom je poskytovať možnosti plnohodnotného využitia kryptomien pre každého. 


Všetky bližšie informácie o Bounty Programe nájdete na www.wexotoken.com alebo v našej telegramovej skupine Wexo Announcements.


Stiahnite si zadarmo aplikáciu WEXO


Registrovať sa môžete tu: https://auth.wexopay.com/nr/03hJJdKFX

CRYPTON NEWS

v kryptomenovej komunite si historický deň – 7. september 2021 bude pamätať každý. Preto sme si pre Vás tento týždeň pripravili novinky ohľadom tohto dňa. Ak neviete čo sa 7. septembra stalo, čítajte! 

Bitcoin je v Salvadore oficiálne zákonným platidlom

Stredoamerický národ je prvou krajinou, ktorá uznala kryptomenu Bitcoin za svoje zákonné platidlo. Salvadorský zákon o Bitcoine oficiálne vstúpil do platnosti 7. septembra 2021. Salvador nakúpil 200 BTC, čím držal svoje bitcoinové investície na 400 „coinoch“. Tamojší parlament nedávno schválil aj Bitcoinový fond v hodnote 150 miliónov dolárov, ktorý má uľahčiť konverziu z BTC na americké doláre. Očakáva sa teda viac hromadných nákupov Bitcoinov, pričom prezident dokonca signalizoval úmysly zvýšiť akvizíciu BTC v krajine.   

Zakladateľ Cardano: Mnoho ďalších národov bude nasledovať Salvador

Salvador sa minulý týždeň stal úplne prvou krajinou na svete, ktorá legálne uznala Bitcoin ako svoje zákonné platidlo. Tejto udalosti sa zúčastnil aj zakladateľ spoločnosti Cardano, Charles Hoskinson, ktorý zagratuloval kryptomenovej komunite a uviedol, že je to obrovský úspech pre Bitcoin a ďalšie kryptomeny. Podľa jeho slov sa v blízkej budúcnosti pridá mnoho ďalších národov, ktoré prijmú digitálne aktíva ako svoje legálne platidlo. „V nadchádzajúcich rokoch bude mnoho ďalších štátov používať kryptomeny ako súčasť svojej menovej politiky, a to buď ako rezervy vo svojich centrálnych bankách, alebo pomocou kryptomenového vysporiadania centrálnych bánk. Jednoducho môžu vziať kryptomenu, ako to urobil Salvador, a vytvoriť národnú menu.“  

McDonald’s akceptuje platbu Bitcoinom, ale len v Salvadore

Platby Bitcoinmi sa stávajú realitou! Uznanie Bitcoinu zo strany Salvadoru za zákonné platidlo otvorilo pre občanov krajiny nové možnosti platby. Impérium rýchleho občerstvenia McDonald’s údajne prijíma platby v kryptomene prostredníctvom siete Lightning Network. Novinár Aaron van Wirdum oznámil novinku na sociálnej sieti Twitter po tom, čo navštívil reštauráciu McDonald’s v Salvadore. Aaron išiel do McDonald’s so zvedavosťou, či bude môcť zaplatiť za jedlo Bitcoinom a očakával, že to nebude možné. Opak bol ale pravdou. Aaron dostal vytlačený QR kód, ktorý smeroval na sieť Lightning Network, cez ktorú mohol zaplatiť Bitcoinom. 

CRYPTON DIGITAL svojim klientom prináša pravidelné novinky zo sveta kryptomien. Ak aj vy chcete využiť dané informácie vo Váš prospech, pridajte sa medzi viac ako 8500 klientov.

Rebeka Čepedyová

Junior Marketing Specialist of CRYPTON DIGITAL
marketing@crypton.digital

CRYPTON DIGITAL, SE

+421 910 212 182
info@crypton.digital

CRYPTON NEWS: Najväčšie múzeum na svete spúšťa výstavu umenia NFT

18.11.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: 77% ruských investorov uprednostňuje Bitcoin pred zlatom a forexom

07.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás [...]

CRYPTON NEWS: Kuba chce uznať a regulovať kryptomeny pre platby

31.08.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás [...]

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Michal Šimečka, Ide o pravdu

Šimečka v Ide o pravdu: Eurovoľby budú dôležitý signál dovnútra i navonok. Chceme zapustiť korene aj v samospráve

25.04.2024 12:00

Aj v prípade eurovolieb platí, že "nemôžu mať všetko", nebolo by dobré, aby koalícia mala najsilnejší hlas aj v europarlamente, hovorí Michal Šimečka.

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

CRYPTON DIGITAL

Na fintechu nás fascinuje skutočnosť, že tak, ako sme pred desiatimi rokmi netušili, čo budeme robiť dnes, tak ani dnes nevieme, kam sa posunieme o desať rokov. crypton.digital

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 75914x
Priemerná čítanosť článkov: 1725x

Autor blogu

Kategórie