Založ si blog

Vyhrajte svoje prvé Tokeny od WEXO

Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás niekoľko online aktivít, za ktoré výhercov odmeňujeme od 5 až do 500 WEXO Tokenov. Wexo DeFi Token reprezentuje rovnomennú fintech platfomu WEXO, ktorej cieľom je poskytovať možnosti plnohodnotného využitia kryptomien pre každého. 


Stiahnite si zadarmo aplikáciu WEXO

Wexo Token Bounty Program

Bounty Program využívajú rôzne kryptomenové spoločnosti na podporu marketingu a získavanie nových užívateľov na sociálnych sieťach. Každý z užívateľov sa môže zapojiť do podpory marketingu svojou online aktivitou a získať tak odmenu v podobe Wexo Tokenu!


1. Affiliate program
Máte známych, o ktorých si myslíte, že by mali začať používať Wexo? Môžete ich priamo odkázať cez svoju Wexo peňaženku. Po stiahnutí ich vlastnej Wexo peňaženky, zaregistrovaní a úspešnom zvládnutí overovacieho procesu, dostanete vy a každý váš známy po 10 Wexo tokenov

.Odmena: 10 + 10 Wexo tokenov

2. #mywexo
Ste aktívny na sociálnych médiách a máte radi výzvy? Ak áno, #mywexo výzva je pre vás tá správna. Každý týždeň bude vyhlásený iný challenge v našej Telegramovej chat skupine. Po vyhlásení je na rade vaša kreativita, pričom úlohou je vymyslieť čo najlepší a najoriginálnejší obrázok s Wexo. Môžete pridať akýkoľvek príspevok, ktorý bude určitou cestou spojený s Wexo, napríklad obrázok s Wexo mobilnou peňaženkou, Wexo brožúrou a podobne. Čokoľvek sa rozhodnete odfotiť, nezabudnite tagnúť @wexopay na sociálnych sieťach a môžete vyhrať až 100 Wexo tokenov.

Odmena: 100 Wexo tokenov každý týždeň.

3. Quiz
Myslíte si, že ste znalý vo svete kryptomien alebo kryptotokenov, alebo by ste sa, naopak, radi niečomu z tejto oblasti priučili? Ak ste odpovedali áno, mali by ste venovať pozornosť aj Wexo kvízu, ktorý sa bude opakovať týždenne v našej Wexo Telegramovej chat skupine. Kvíz sa bude odohrávať priamo v chate za pomoci nášho chat bota. Na konci budú vždy vyhlásené tri výherné miesta ‒ zlaté, strieborné a bronzové. Presný čas tohto kvízu bude oznámený vždy vopred.

Odmena:
1. miesto: 100 Wexo tokenov.
2. miesto: 75 Wexo tokenov.
3. miesto: 50 Wexo tokenov.

4. Secret bounty
Obsah secret odmeny bude každý mesiac iný. Jej obsah nebude vyhlásený vopred, len spätne aj spolu s víťazom za daný mesiac. Predmetom tejto výzvy môže byť čokoľvek, čo je spojené s vašou online aktivitou s Wexo sociálnymi sieťami a kanálmi. Pripravte sa a nezmeškajte prvú secret bounty Wexo challenge. 

Odmena: 500 Wexo tokenov.


5. Every voice counts
Táto odmena je určená používateľom, ktorí splnia všetky podmienky spojené so sledovaním sociálnych médií. Ide o likeovanie a sledovanie sociálnych médií Wexo. Aké podmienky treba splniť na dosiahnutie odmeny? Kliknite na tento link a pozrite si všetky potrebné kroky. 

Odmena: 5 Wexo tokenov.

6. Golden Ideas
Golden Ideas je odmena práve pre vás, Wexo používateľov, v prípade zaslania návrhov na zlepšenie celej platformy, návrhov o tom, čo by sme podľa vás mali začať robiť a od čoho by sme, naopak, mali upustiť. Svoje návrhy môžete mailom posielať kedykoľvek, náš tím si ich prečíta a odmení tie, ktoré budú najlepšie a Wexu najviac pomôžu. 

Odmena: Už čoskoro vyhlásená.


Všetky bližšie informácie o Bounty Programe nájdete na www.wexotoken.com alebo v našej telegramovej skupine Wexo Announcements.

Na platforme WEXO pracuje spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE od roku 2019. Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s. r. o., s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti. Spoznajte portfólio produktov CRYPTON DIGITAL, SE. https://crypton.digital/products/index

Ak vás zaujímajú kryptomeny, ste na správnom mieste. 

Ing. Tomáš Jacko

Marketing manager of CRYPTON DIGITAL
marketing@crypton.digital

CRYPTON DIGITAL, SE

+421 910 212 182
info@crypton.digital

CRYPTON NEWS: Najväčšie múzeum na svete spúšťa výstavu umenia NFT

18.11.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: Bitcoin je v Salvadore oficiálne zákonným platidlom

19.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: 77% ruských investorov uprednostňuje Bitcoin pred zlatom a forexom

07.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50, aktualizované: 15:34

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

CRYPTON DIGITAL

Na fintechu nás fascinuje skutočnosť, že tak, ako sme pred desiatimi rokmi netušili, čo budeme robiť dnes, tak ani dnes nevieme, kam sa posunieme o desať rokov. crypton.digital

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 75915x
Priemerná čítanosť článkov: 1725x

Autor blogu

Kategórie