Založ si blog

CRYPTON NEWS: 60% ľudí chce používať digitálne meny ako spôsob platby

Dobrý deň,
Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás niekoľko online aktivít, za ktoré výhercov odmeňujeme od 5 až do 500 WEXO Tokenov. Wexo DeFi Token reprezentuje rovnomennú fintech platfomu WEXO, ktorej cieľom je poskytovať možnosti plnohodnotného využitia kryptomien pre každého. 

Všetky bližšie informácie o Bounty Programe nájdete na www.wexotoken.com alebo v našej telegramovej skupine Wexo Announcements.

Stiahnite si zadarmo aplikáciu WEXO
Pozývame Vás na naše pravidelné webináre, ktoré organizujeme každý týždeň

Dnes/Utotok
Téma: Wexo
Čas: 20:00
Prednášajúci: Peter Mariš
Link: https://us02web.zoom.us/j/83512171557
Heslo: wexo


Streda
Téma: Webinár CRYPTON DIGITAL + WEXO
Čas: 20:00
Prednášajúci: Juraj Kisela, Kristína Wágnerová
Link: https://zoom.us/j/274013119
Heslo: crypton

V dnešnom CRYPTON NEWS si spomenieme viacero zaujímavostí. Jednou z nich je výrazný nárast obchodovania kryptomeny ETH. Až 60% opýtaných by radi používali digitálne meny ako spôsob platby a Bitcoin opäť zaznamenal výrazný nárast! 

Objem obchodovania s ETH rastie rýchlejšie, než obchodovanie s BTC 

V prvej polovici roku 2021 sa objemy obchodov s druhou najväčšou kryptomenou Ethereum zvýšili o 1 461%! Na základe údajov z 20. búrz po celom svete nedávna správa odhalila, že objem obchodov s Bitcoinmi dosiahol za dané obdobie 2,1 bilióna dolárov, čo je nárast o 489% z 356 miliárd dolárov v prvej polovici minulého roka. Celkový objem obchodovania s Ethereom síce dosiahol len 1,4 bilióna dolárov, ale jeho rast bol oveľa rýchlejší, a to až o 1 461% z 92 miliárd dolárov v prvej polovici minulého roka. Kryptoburza Coinbase poznamenala, že toto bolo prvýkrát, kedy tempo obchodovania Etherea prevýšilo Bitcoiny. 

60% ľudí chce používať digitálne meny ako spôsob platby

Interaktívna platforma pre finančné služby PYMNTS.com a poskytovateľ bitcoinových služieb BitPay uskutočnili prieskum u viac ako 8 000 amerických spotrebiteľov. Chceli zistiť, ako sa ľudia cítia pri používaní kryptomien ako spôsobu platby za každodenné nákupy. Takmer 60% respondentov odpovedalo, že by mali záujem denne nakupovať tovar a služby za Bitcoin, Ethereum alebo iné aktíva. Výskum vysvetlil, že hlavným dôvodom, prečo sa ľudia o platby s kryptomenami tak zaujímajú je to, že môžu poskytnúť viac súkromia a bezpečia ako nákupy pomocou tradičných kreditných kariet.  

Cena Bitcoinu stúpa! Je opäť nad 40 000 dolárov
Hodnota Bitcoinu opäť stúpa. 6. augusta 2021 sa cena Bitcoinu opäť vyšplhala na nové maximum 43 231 dolárov, čo je najvyššia úroveň od 19. mája tohto roka. Prelom Bitcoinu možno opäť oživí býči trh, na ktorý obchodníci tak netrpezlivo čakajú. Celková kapitalizácia trhu s kryptomenami je k 06. 08. 2021 na úrovni 1,719 bilióna dolárov a miera dominancie Bitcoinu je 46,2%. My v CRYPTON DIGITAL veríme, že cena Bitcoinu nás ešte do konca roka prekvapí a vyšplhá sa na nové All Time High. Preto ponúkame ako samostatný produkt aj nákup Bitcoinu.

Zdroje:https://cointelegraph.com/news/eth-s-trading-volume-grew-much-faster-than-btc-s-in-first-half-of-2021

https://cryptopotato.com/more-than-half-of-consumers-want-to-buy-goods-with-cryptocurrencies-survey/

https://cointelegraph.com/news/bitcoin-price-blasts-through-43k-hitting-its-highest-price-since-may

Rebeka Čepedyová

Junior Marketing Specialist of CRYPTON DIGITAL
marketing@crypton.digital

CRYPTON DIGITAL, SE

+421 910 212 182
info@crypton.digital

Na platforme WEXO pracuje spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE od roku 2019. Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s. r. o., s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti. Spoznajte portfólio produktov CRYPTON DIGITAL, SE. https://crypton.digital/products/index

CRYPTON NEWS: Najväčšie múzeum na svete spúšťa výstavu umenia NFT

18.11.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: Bitcoin je v Salvadore oficiálne zákonným platidlom

19.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: 77% ruských investorov uprednostňuje Bitcoin pred zlatom a forexom

07.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás [...]

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

CRYPTON DIGITAL

Na fintechu nás fascinuje skutočnosť, že tak, ako sme pred desiatimi rokmi netušili, čo budeme robiť dnes, tak ani dnes nevieme, kam sa posunieme o desať rokov. crypton.digital

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 74697x
Priemerná čítanosť článkov: 1698x

Autor blogu

Kategórie