Založ si blog

CRYPTON NEWS: Cardano dosiahlo nové historické maximum

Vitajte na Blogu spoločnosti CRYPTON DIGITAL, SE

Pridajte sa k nám aj na Telegrame budete mať najaktuálnejšie informácie:

https://t.me/joinchat/WWRUDzUVli35w-aB

Sme slovenská technologická spoločnosť, venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metóda. Využívame vysokobezpečné softwarové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. Najnovšie sa môžeme pochváliť úspešným napredovaním v rámci vlastnej fintech platformy WEXO, ktorej cieľom je poskytovať možnosti plnohodnotného využitia kryptomien pre každého. 

Na platforme WEXO pracuje spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE od roku 2019. Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s.r.o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti. 

Spoznajte portfólio produktov CRYPTON DIGITAL, SE. https://crypton.digital/products/index

Ak vás zaujímajú kryptomeny, ste na správnom mieste. Každý utorok v Blogu CRYPTON DIGITAL na portáli Pravda prinášame prehľad najzaujímavejších noviniek. 

A pokiaľ by ste sa chceli dozvedieť viac o bezpečnom začiatku s kryptomenami, alternatívach nákupu, úschovy, investovania alebo o možnostiach ich využitia, všetky tieto informácie pravidelne poskytujeme našim partnerom a priateľom počas odborných seminárov a webinárov. Budeme radi, ak sa pridáte.

CRYPTON DIGITAL, SE

Vo svete

– Ethereum nezaháľa, prekonalo hranicu 4 000 dolárov! – Vyzerá to tak, že druhá najväčšia kryptomena sveta, svoj rast ani v dohľadnej dobe nezastaví. Dnešným dňom Ethereum po prvýkrát prekročilo hranicu 4 000 dolárov. Nový míľnik prichádza len týždeň po prekonaní hranice 3 000 USD. Nárast môže súvisieť aj so zvýšením inštitucionálneho záujmu o kryptomenu. Spoločnosť Coinshares tento týždeň uviedla, že inštitúcie nakúpili ETH koncom apríla za viac ako 30 miliónov dolárov.
https://cointelegraph.com/news/ethereum-continues-wild-run-eth-price-breaks-4-000-for-the-first-time

– Grayscale sa stáva „kryptosponzorom“ futbalového tímu – Spoločnosť Grayscale Investments sa stala oficiálnym partnerom amerického futbalového tímu New York Giants pre správu digitálnych aktív. „Sme nadšení, že môžeme nadviazať partnerstvo s takouto progresívnou franchise, spolupracovať na filantropických iniciatívach a pokračovať v podpore metropolitnej komunity v New Yorku.“ uviedol výkonný riaditeľ spoločnosti Grayscale Michael Sonnenshein.

https://cryptoslate.com/grayscale-becomes-the-first-crypto-sponsor-of-an-nfl-team/

– Cardano dosiahlo nové historické maximum – Kryptomena Cardano ADA v nedeľu prudko vzrástla a zaznamenala 14% nárast. Na hlavných burzách dosiahla hodnotu 1,83 USD, čo predstavuje nové historické maximum. Naposledy sa jej hodnota pohybovala tesne pod úrovňou 1,80 USD, pričom v priebehu dňa vzrástla o 14%, v priebehu týždňa o 31% a za posledný mesiac o viac ako 47%. Podľa súčasných hodnôt má Cardano trhovú kapitalizáciu vo výške 57,8 miliárd dolárov.

https://cointelegraph.com/news/cardano-smashes-new-all-time-high-following-14-gain 

V spoločnosti:

– Platby prostredníctvom QR kódu – Všetkým klientom sme sprístupnili možnosť platiť za objednávky a produkty prostredníctvom „Pay by square“ – cez QR kód, ktorý môžete načítať prostredníctvom vašej bankovej aplikácie a automaticky Vám to potiahne platobné údaje. 

– Výstupy v médiách – O našich novinkách prostredníctvom výstupov v rôznych médiách sa môžete dozvedať či už priamo z konkrétnych médií, alebo z našich sociálnych sietí. Za minulý týždeň to boli články:
– slovenský portál ta3.com
– poľský portál gazetaprawna.pl– český portál ceskenoviny.cz
– český portál barrandov.tv 

– Program na 19. týždeň 2021:

Utorok 11. 5. 2021 – 20:00 – WEXO webinár (Peter Mariš)
https://us02web.zoom.us/j/83512171557
Streda 12. 5. 2021 – 18:00 – Business starting (Juraj Kisela)
https://zoom.us/j/765008543

Streda 12. 5. 2021 – 20:00 – Webinár CRYPTON DIGITAL + WEXO (Juraj Kisela, Karol Hranko) 
https://zoom.us/j/274013119 
Štvrtok 13. 5. 2021 – 18:00 – Odborný starting (Ing. Marcel Falat) 
https://zoom.us/j/765008543 

Nedeľa 16. 5. 2021 – 20:00 – Webinár CRYPTON DIGITAL + WEXO (Juraj Kisela, Kristína Wagnerová) 
https://zoom.us/j/274013119 

Heslo na WEXO webinár je: wexo

Heslo na ostatné webináre je: crypton 

V prípade záujmu o viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

Rebeka Čepedyová

Marketing Assistant of CRYPTON DIGITAL
marketing@crypton.digital

CRYPTON DIGITAL, SE

+421 910 212 182
info@crypton.digital

CRYPTON NEWS: Najväčšie múzeum na svete spúšťa výstavu umenia NFT

18.11.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: Bitcoin je v Salvadore oficiálne zákonným platidlom

19.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: 77% ruských investorov uprednostňuje Bitcoin pred zlatom a forexom

07.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás [...]

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

CRYPTON DIGITAL

Na fintechu nás fascinuje skutočnosť, že tak, ako sme pred desiatimi rokmi netušili, čo budeme robiť dnes, tak ani dnes nevieme, kam sa posunieme o desať rokov. crypton.digital

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 75635x
Priemerná čítanosť článkov: 1719x

Autor blogu

Kategórie