Založ si blog

Slováci nie sú odkázaní na zahraničné kryptozmenárne

CRYPTON DIGITAL, SE sa posúva so svojou fintech platformou WEXO vpred. Iba pred dvomi mesiacmi spustili vlastnú kryptozmenáreň. Už dopĺňajú ďalšie z najpopulárnejších kryptomincí na trhu.

Pozrite si nové video fintech platformy WEXO

Majiteľ účtu WEXO môže pohodlne meniť medzi týmito kryptomenami: bitcoin, ethereum, litecoin, trueUSD a tether. Takmer 5000 podielnikov a partnerov sa v týchto dňoch môže chváliť aj svojím úspechom v podobe fintech platformy WEXO. Slovenský projekt, ktorého cieľom je poskytnúť každému plnohodnotné služby spojené s používaním kryptomien, rastie. V počte funkcionalít a možností, ktoré dáva svojim klientom, rovnako v počte ľudí, ktorí mu dôverujú a vidia v ňom budúcnosť. Budúcnosť v platobných službách aj budúcnosť svojich ziskov.

,,Máme aktuálne dve veci, s ktorými sa môžeme pochváliť. Prvou je spustenie nových kryptomenových párov v rámci kryptozmenárne WEXO a tou druhou, zaujímavejšou pre investorov, je vopred daný limitovaný počet podielnikov WEXO v počte 7000. Ostávajú posledné voľné podiely WEXO s ktorými sa naši partneri stávajú súčasťou rastúceho projektu,” vysvetlil Milan Božik, spoluzakladateľ a CEO spoločnosti CRYPTON DIGITAL , SE.

Ide o moderný systém investície, ktorého popularita vzrástla s príchodom start-up projektov. Tí, ktorí sa vo fintech svete pohybujú, vedia už v úvode odhadnúť budúcnosť novej spoločnosti, a teda aj potenciál pre investíciu do jej podielov. Bežný smrteľník sa zväčša pridáva až v čase, keď už vidí progres a istú budúcnosť rastúcej spoločnosti, a teda aj svojej investície. Dôležité je stihnúť moment uzatvárania počtu podielnikov. A pre podielnikov technologického start-upu WEXO prichádza spomínaný moment práve teraz.

Milan Božik, CEO CRYPTON DIGITAL, SE

,,Ako spoločnosť cítime neustálu potrebu napredovať. Pripravujeme v krátkej dobe tiež spustenie vlastnej mobilnej aplikácie pre WEXO, rozrastáme sa v Českej republike, preto aj z pohľadu podielnikov sme sa rozhodli pre posun a uzatvárame túto skupinu. Samozrejme, keď jedno skončí, príde niečo nové,” doplnil Milan Božik, CEO spoločnosti CRYPTON DIGITAL, SE.

Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s.r.o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti.

Spoznajte CRYPTON DIGITAL, SE

https://crypton.digital

CRYPTON NEWS: Najväčšie múzeum na svete spúšťa výstavu umenia NFT

18.11.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: Bitcoin je v Salvadore oficiálne zákonným platidlom

19.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: 77% ruských investorov uprednostňuje Bitcoin pred zlatom a forexom

07.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás [...]

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

CRYPTON DIGITAL

Na fintechu nás fascinuje skutočnosť, že tak, ako sme pred desiatimi rokmi netušili, čo budeme robiť dnes, tak ani dnes nevieme, kam sa posunieme o desať rokov. crypton.digital

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 75584x
Priemerná čítanosť článkov: 1718x

Autor blogu

Kategórie