Založ si blog

CRYPTON NEWS: Prieskum Grayscale poukazuje na spojenie pandémie a nových nákupov Bitcoinu

Vitajte na Blogu spoločnosti CRYPTON DIGITAL, SE

Sme slovenská technologická spoločnosť, venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metóda. Využívame vysokobezpečné softwarové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. Najnovšie sa môžeme pochváliť úspešným napredovaním v rámci vlastnej fintech platformy WEXO, ktorej cieľom je poskytovať možnosti plnohodnotného využitia kryptomien pre každého. 

Na platforme WEXO pracuje spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE od roku 2019. Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s.r.o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti. 

Spoznajte portfólio produktov CRYPTON DIGITAL, SE. https://crypton.digital/products/index

Ak vás zaujímajú kryptomeny, ste na správnom mieste. Každý utorok v Blogu CRYPTON DIGITAL na portáli Pravda prinášame prehľad najzaujímavejších noviniek. 

A pokiaľ by ste sa chceli dozvedieť viac o bezpečnom začiatku s kryptomenami, alternatívach nákupu, úschovy, investovania alebo o možnostiach ich využitia, všetky tieto informácie pravidelne poskytujeme našim partnerom a priateľom počas odborných seminárov a webinárov. Budeme radi, ak sa pridáte.

CRYPTON DIGITAL, SE

CRYPTON NEWS 

Vo svete:

– Prieskum Grayscale poukazuje na spojenie medzi pandémiou a novými nákupmi BTC – Údaje z prieskumu spoločnosti Grayscale Investments ukazujú, že pandémia COVID-19 hrala úlohu v rozhodnutí nových investorov nakúpiť Bitcoin. 

Za posledné štyri mesiace sa pripojilo 38% všetkých súčasných investorov, z ktorých 63% uviedlo, že narušenie ekonomiky spôsobené koronavírusom pozitívne ovplyvnilo ich rozhodnutie o kúpe Bitcoinu.

https://cointelegraph.com/news/grayscale-survey-connects-covid-19-pandemic-to-new-bitcoin-purchases

– Banky sa budú musieť prispôsobiť kryptomenám – Technológia blockchain spolu s digitálnymi aktívami dáva možnosť ľuďom ukladať svoje vlastné aktíva bez nutnosti tretích strán. Toto riešenie tak môže mať dopad na niektoré banky a služby, ktoré banky ponúkajú. John Cunliffe, jeden z lídrov britskej Bank of England, pred nedávnom uviedol, že banky sa jedného dňa budú musieť prispôsobiť zmenám vyvolaným digitálnymi aktívami. Niektorí analytici uvádzajú, že boom digitálnych mien vydaných centrálnymi bankami môžeme očakávať v najbližších piatich rokoch. Podľa analytičky Deutsche Bank sa nasledujúce desaťročie bude niesť v znamení digitalizácie.

https://cointelegraph.com/news/banks-will-have-to-adjust-to-crypto-says-bank-of-england-leader

– Globálny objem vyhľadávania Bitcoinu je vyšší ako v roku 2017 – Globálne mesačné vyhľadávania bitcoinov na Google sú údajne o 350% vyššie ako na konci roku 2017. Globálne mesačné objemy vyhľadávania súvisiaceho s bitcoinmi v novembri 2020 predstavovali 8,9 milióna. To je o 356% viac ako objemy vyhľadávania BTC zaznamenané v decembri 2017, ktoré dosiahli 2,5 milióna.

https://cointelegraph.com/news/global-search-volume-for-bitcoin-appears-higher-than-in-2017

– Trhová kapitalizácia Bitcoinu dosiahla historický vrchol – Aj keď doposiaľ historická najvyššia cena Bitcoinu je stále z roku 2017, trhová kapitalizácia dosahuje svoje ATH (all time high) práve v dnešných dňoch. Je to z dôvodu, že v obehu je viac mincí ako v roku 2017 a trhová kapitalizácia sa vyrátava práve vzorcom počet mincí v obehu * trhová cena bitcoinu.

https://coinmarketcap.com/fil/headlines/news/market-watch-bitcoin-records-highest-ever-market-cap-ath-price-next/

V spoločnosti:

– Dopredaj podielov CIS / Wexo Share – Ako sme už avizovali informačný e-mailom o dopredaji podielov CIS / Wexo Share, upozorňujeme o vypredanosti niektorých z ponúkaných možností. Preto ak máte záujem o poslednú šancu kúpiť si podiely, prosím informujte sa o dostupnosti jednotlivých programov.

– Program na 48. týždeň 2020:

Pondelok 23. 11. 2020 – 18:00 – Obchodný starting (Juraj Kisela) 

https://zoom.us/j/765008543

Utorok 24. 11. 2020 – 18:00 – Odborný starting (Ing. Marcel Falat) 

https: / /zoom.us/j/765008543 

Utorok 24. 11. 2020 – 20:00 – WEXO webinár (Peter Mariš) 

https://zoom.us/j/274013119

Streda 25. 11. 2020 – 20:00 – Webinár CRYPTON DIGITAL + WEXO (Juraj Kisela) 

https://zoom.us/j/274013119

Nedeľa 29. 11. 2020 – 20:00 – Webinár CRYPTON DIGITAL + WEXO (záznam) 

https://zoom.us/j/274013119

Heslo na všetky webináre je: crypton

V prípade záujmu o ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať

Rebeka Čepedyová

Marketing Assistant of CRYPTON DIGITAL, SE

marketing@crypton.digital

+421 944 780 875

info@crypton.digital

CRYPTON NEWS: Najväčšie múzeum na svete spúšťa výstavu umenia NFT

18.11.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: Bitcoin je v Salvadore oficiálne zákonným platidlom

19.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: 77% ruských investorov uprednostňuje Bitcoin pred zlatom a forexom

07.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás [...]

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

CRYPTON DIGITAL

Na fintechu nás fascinuje skutočnosť, že tak, ako sme pred desiatimi rokmi netušili, čo budeme robiť dnes, tak ani dnes nevieme, kam sa posunieme o desať rokov. crypton.digital

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 75886x
Priemerná čítanosť článkov: 1725x

Autor blogu

Kategórie