Založ si blog

CRYPTON NEWS: Youtuberka náhodne zbohatla vďaka Bitcoinu

Vitajte na Blogu spoločnosti CRYPTON DIGITAL, SE

Sme slovenská technologická spoločnosť, venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metóda. Využívame vysokobezpečné softwarové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. Najnovšie sa môžeme pochváliť úspešným napredovaním v rámci vlastnej fintech platformy WEXO, ktorej cieľom je poskytovať možnosti plnohodnotného využitia kryptomien pre každého. 

Na platforme WEXO pracuje spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE od roku 2019. Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s.r.o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti. 

Spoznajte portfólio produktov CRYPTON DIGITAL, SE. https://crypton.digital/products/index

Ak vás zaujímajú kryptomeny, ste na správnom mieste. Každý utorok v Blogu CRYPTON DIGITAL na portáli Pravda prinášame prehľad najzaujímavejších noviniek. 

A pokiaľ by ste sa chceli dozvedieť viac o bezpečnom začiatku s kryptomenami, alternatívach nákupu, úschovy, investovania alebo o možnostiach ich využitia, všetky tieto informácie pravidelne poskytujeme našim partnerom a priateľom počas odborných seminárov a webinárov. Budeme radi, ak sa pridáte.

CRYPTON DIGITAL, SE

Vo svete:

– Youtuberka sa stala náhodne bohatou vďaka Bitcoinu – Youtuberka a umelkyňa Ali Spagnola vo svojom nedávnom videu prezradila, že sa stala bohatou vďaka Bitcoinu. Umelkyňa získala Bitcoiny v hodnote 50 dolárov prostredníctvom svojho projektu Free Paintings pred 8 rokmi po tom, čo ju kontaktoval záujemca o akrylovú interpretáciu Bitcoinu. Dnes má Bitcoin cenu okolo 33 000 dolárov. 

https://news.bitcoin.com/popular-youtuber-ali-spagnola-accidentally-got-bitcoin-rich-decides-to-pay-it-forward/

– Cena Etherea od nového roka prudko rastie – Cena Etherea, druhej najsilnejšej kryptomeny od začiatku nového roka prudko rastie. A čo viac, od 1. januára prekonal Bitcoin a vzrástol zhruba o 81% v porovnaní s 26% rastom Bitcoinu v ich príslušných pároch USD. 

https://cointelegraph.com/news/3-reasons-why-ethereum-has-been-rising-faster-than-bitcoin-price-in-2021

– Firma ponúka zamestnancom výplatu v BTC a ETH – Virgínska technologická spoločnosť Sequoia Holdings ponúka svojim zamestnancom možnosť vyčleniť časť ich platu a investovať ich do kryptomien. Zamestnanci spoločnosti si budú môcť zvoliť odloženie časti svojej mzdy a investovanie buď do Bitcoinu, Bitcoin Cash-u alebo do Etherea. „Mnoho našich zamestnancov je nadšenými zástancami kryptomien a radi im pomôžeme získať expozíciu voči tejto triede aktív v hodnote biliónov dolárov.“ – Výkonný riaditeľ spoločnosti Sequoia Holdings.

https://cointelegraph.com/news/virginia-tech-firm-offers-staff-option-to-get-paid-in-bitcoin-ether

V spoločnosti:

– Aktualizácie marketingových materiálov -Sekcia marketingové materiály slúži všetkým klientom aj obchodníkom ako výborná pracovná pomôcka. Pravidelne všetky materiály aktualizujeme. Môžete tu nájsť záznamy z webinárov, najnovšie prezentácie alebo rôzne jazykové mutácie. 

– Prechod z WhatsApp marketérskej skupiny na Telegram – Skupina, ktorá slúži na informovanie o novinkách a aktuálnom dianí v spoločnosti – https://t.me/joinchat/WWRUDzUVli35w-aB. Skupina, ktorá slúži na budovanie komunity CRYPTON DIGITAL a komunikáciu jej členov – https://t.me/joinchat/GqZuC1TRIfSa4tXP.

– Program na 4. týždeň 2021:

Pondelok 25. 1. 2021 – 18:00 – Obchodný starting (Juraj Kisela) 

https://zoom.us/j/765008543

Utorok 26. 1. 2021 – 20:00 – WEXO webinár (Peter Mariš)

https://zoom.us/j/274013119

Streda 27. 1. 2021 – 20:00 – Webinár CRYPTON DIGITAL + WEXO (Juraj Kisela) 

https://zoom.us/j/274013119

Štvrtok 28. 1. 2021 – 18:00 – Odborný starting (Ing. Marcel Falat) 

https: / /zoom.us/j/765008543 

Nedeľa 31. 1. 2021 – 20:00 – Webinár CRYPTON DIGITAL + WEXO (záznam) 

https://zoom.us/j/274013119

Heslo na všetky webináre je: crypton

V prípade záujmu o ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať

Rebeka Čepedyová

Marketing Assistant of CRYPTON DIGITAL, SE

Marketing Assistant of CRYPTON DIGITAL, SE

marketing@crypton.digital

+421 944 780 875

info@crypton.digital

CRYPTON NEWS: Najväčšie múzeum na svete spúšťa výstavu umenia NFT

18.11.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: Bitcoin je v Salvadore oficiálne zákonným platidlom

19.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: 77% ruských investorov uprednostňuje Bitcoin pred zlatom a forexom

07.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

CRYPTON DIGITAL

Na fintechu nás fascinuje skutočnosť, že tak, ako sme pred desiatimi rokmi netušili, čo budeme robiť dnes, tak ani dnes nevieme, kam sa posunieme o desať rokov. crypton.digital

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 74696x
Priemerná čítanosť článkov: 1698x

Autor blogu

Kategórie