Založ si blog

CRYPTON NEWS: Bitcoin ako možná rezervná mena

Vitajte na Blogu spoločnosti CRYPTON DIGITAL, SE

Sme slovenská technologická spoločnosť, venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metóda. Využívame vysokobezpečné softwarové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. Najnovšie sa môžeme pochváliť úspešným napredovaním v rámci vlastnej fintech platformy WEXO, ktorej cieľom je poskytovať možnosti plnohodnotného využitia kryptomien pre každého. 

Na platforme WEXO pracuje spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE od roku 2019. Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s.r.o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti. 

Spoznajte portfólio produktov CRYPTON DIGITAL, SE. https://crypton.digital/products/index

Ak vás zaujímajú kryptomeny, ste na správnom mieste. Každý utorok v Blogu CRYPTON DIGITAL na portáli Pravda prinášame prehľad najzaujímavejších noviniek. 

A pokiaľ by ste sa chceli dozvedieť viac o bezpečnom začiatku s kryptomenami, alternatívach nákupu, úschovy, investovania alebo o možnostiach ich využitia, všetky tieto informácie pravidelne poskytujeme našim partnerom a priateľom počas odborných seminárov a webinárov. Budeme radi, ak sa pridáte.

CRYPTON DIGITAL, SE

Vo svete:

Majk Spirit investuje do kryptomien – Známy slovenský rapper Majk Spirit robí osvetu kryptomenám na svojich sociálnych sieťach. Pred dvomi dňami zdieľal príspevok so svojimi sledovateľmi o tom, že investuje do kryptomeny Ethereum a začína ťažiť Bitcoin. Taktiež písal o tom, že sa mu páči technológia blockchain a jej prísľub o decentralizovaní celého sveta a ukončenia nadvlády bankových systémov. 
https://www.instagram.com/p/CKEAXqjhBpD/ 

PayPal očakáva z kryptomien obrat v hodnote dvoch miliárd dolárov – Spoločnosť PayPal sa na trh s kryptomenami oficiálne vydala v októbri 2020 a nasledujúci mesiac potom umožnila všetkým používateľom v USA obchodovať a držať digitálne meny. Po uskutočnení svojho prieskumu spoločnosť Mizuho zistila, že jej aplikácia zaznamenala dramatický nárast angažovanosti kvôli Bitcoinu. Dan Dolev, analytik spoločnosti Mizuho Securities, očakáva, že spoločnosť PayPal v roku 2021 vygeneruje príjmy zo svojich kryptomenových služieb až do výšky 600 miliónov dolárov. V roku 2023 by sa podľa Dolevových odhadov toto číslo mohlo nafúknuť na 2 miliardy dolárov, čo by predstavovalo 10% celkových výnosov.
https://u.today/paypal-expected-to-generate-2-billion-worth-of-revenue-from-bitcoin-mizuho 

Bitcoin ako možná rezervná mena – Stephen Harper, ktorý pôsobil ako predseda vlády v Kanade deväť rokov tvrdí, že Bitcoin a digitálne meny centrálnych bánk by mohli jedného dňa nahradiť dolár. Bývalý premiér dodal, že si myslí, že digitálne meny centrálnych bánk alebo CBDC sú do istej miery „nevyhnutné“ a pravdepodobne budú v budúcnosti predmetom menovej politiky na celom svete.
https://cointelegraph.com/news/former-canadian-prime-minister-names-bitcoin-as-possible-reserve-currency 

V spoločnosti:

– Mesačné platby do KB prostredníctvom BTC – Od dnešného dňa je možné pravidelné mesačné platby do Kryptomenovej Budúcnosti platiť aj prostrednítcom Bitcoinu. 

– Prechod z WhatsApp marketérskej skupiny na Telegram – Z dôvodu zmeny podmienok používania aplikácie WhatsApp bude naša verejná marketérska skupina presunutá na aplikáciu Telegram. Bližšie informácie Vám prinesieme čoskoro. 

– Program na 3. týždeň 2021:

Pondelok 18. 1. 2021 – 18:00 – Obchodný starting (Juraj Kisela) 
https://zoom.us/j/765008543 Utorok 19. 1. 2021 – 20:00 – WEXO webinár (Peter Mariš)
https://zoom.us/j/274013119
Streda 20. 1. 2021 – 20:00 – Webinár CRYPTON DIGITAL + WEXO (Juraj Kisela) 
https://zoom.us/j/274013119 
Štvrtok 21. 1. 2021 – 18:00 – Odborný starting (Ing. Marcel Falat) 
https: / /zoom.us/j/765008543 Nedeľa 24. 1. 2021 – 20:00 – Webinár CRYPTON DIGITAL + WEXO (záznam) 
https://zoom.us/j/274013119

Heslo na všetky webináre je: crypton

V prípade záujmu o ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať

Rebeka Čepedyová

Marketing Assistant of CRYPTON DIGITAL, SE

Marketing Assistant of CRYPTON DIGITAL, SE

marketing@crypton.digital

+421 944 780 875

info@crypton.digital

CRYPTON NEWS: Najväčšie múzeum na svete spúšťa výstavu umenia NFT

18.11.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: Bitcoin je v Salvadore oficiálne zákonným platidlom

19.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: 77% ruských investorov uprednostňuje Bitcoin pred zlatom a forexom

07.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

CRYPTON DIGITAL

Na fintechu nás fascinuje skutočnosť, že tak, ako sme pred desiatimi rokmi netušili, čo budeme robiť dnes, tak ani dnes nevieme, kam sa posunieme o desať rokov. crypton.digital

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 75904x
Priemerná čítanosť článkov: 1725x

Autor blogu

Kategórie