Založ si blog

CRYPTON NEWS: Svetové spoločnosti držia množstvo Bitcoinov

Vitajte na Blogu spoločnosti CRYPTON DIGITAL, SE

Sme slovenská technologická spoločnosť, venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metóda. Využívame vysokobezpečné softwarové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. Najnovšie sa môžeme pochváliť úspešným napredovaním v rámci vlastnej fintech platformy WEXO, ktorej cieľom je poskytovať možnosti plnohodnotného využitia kryptomien pre každého. 

Na platforme WEXO pracuje spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE od roku 2019. Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s.r.o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti. 

Spoznajte portfólio produktov CRYPTON DIGITAL, SE. https://crypton.digital/products/index

Ak vás zaujímajú kryptomeny, ste na správnom mieste. Každý utorok v Blogu CRYPTON DIGITAL na portáli Pravda prinášame prehľad najzaujímavejších noviniek. 

A pokiaľ by ste sa chceli dozvedieť viac o bezpečnom začiatku s kryptomenami, alternatívach nákupu, úschovy, investovania alebo o možnostiach ich využitia, všetky tieto informácie pravidelne poskytujeme našim partnerom a priateľom počas odborných seminárov a webinárov. Budeme radi, ak sa pridáte.

CRYPTON DIGITAL, SE

Vo svete:

– Rapper nominovaný na cenu Grammy chce spustiť vlastný token – Americký rapper Miles Perks McCollum, známy pod svojím profesionálnym menom Lil Yachty narazil na vlnu tokenov, fungujúcich na sieti Etherea. Po Akonovi sa tak stáva ďalším svetovo známym rapperom, ktorý sa rozhodol spustiť vlastný token. Sociálny token, ktorý nesie názov po svojom tvorcovi sa bude obchodovať na kryptomenových burzách. Lil yacht chce, aby tieto mince boli prijímané ako mena, ktorú možno vymeniť za tovary a služby po celom svete. 

https://decrypt.co/48736/lil-yachty-ethereum-cryptocurrency-token

– Svetové spoločnosti držia množstvo Bitcoinov  – Rôzne svetové spoločnosti si uvedomujú hodnotu Bitcoinu. Práve preto ich postupne hromadia a uchovávajú vo svojich zabezpečených peňaženkách a trezoroch. Bitcoin sa takto stáva štandardným uchovávateľom hodnoty majetku aj pre rôzne podnikateľské subjekty.

https://cointelegraph.com/news/corporate-bitcoin-treasuries-are-here-which-can-only-mean-good-things

– Pizza Hut vo Venezuele prijíma platby v Bitcoinoch  – Slávny americký reťazec pizze začal prijímať platby kryptomenami vo všetkých svojich obchodoch vo Venezuele.

Podľa tweetu z 27. novembra od spoločnosti CryptoBuyer zameraného na krypto služby, obchody Pizza Hut v juhoamerickom štáte teraz prijímajú krypto ako formu platby za jedlo a nápoje.

https://cointelegraph.com/news/pizza-hut-to-accept-bitcoin-for-pies-in-venezuela

V spoločnosti:

– Stratégia PLATFORM10 Hodl Index – V programe Hodl Index pre vás od 7. 12. 2020 sprístupníme novú stratégiu PLATFORM10. Táto stratégia obsahuje 10 vybraných platformových kryptomien, ktoré sú podporované rôznymi krajinami. Viac informácií o tejto stratégií Vám prinesieme spolu so spustením stratégie. Pripájame aj video s upútavkou:

– BLACK FRIDAY akcia KB – Holdx Konto – Pre zvýšený záujem o zľavu, ktorá mala trvať len do 29. 11. 2020 na zníženie poplatku za otvorenie Hodlx Konta Kryptomenová Budúcnosť sme sa rozhodli ponechať zníženú cenu pre nových klientov z pôvodnej ceny 200€ na 150€ až do 24. 12. 2020. 

– Výstupy v médiách – O našich novinkách prostredníctvom výstupov v rôznych médiách sa môžete dozvedať či už priamo z konkrétnych médií, alebo z našich sociálnych sietí. Za minulý týždeň to boli články:

– portál TA3

– portál STARTITUP.SK

– český portál českénoviny.cz

– český portál e15

– Program na 49. týždeň 2020:

Pondelok 30. 11. 2020 – 18:00 – Obchodný starting (Juraj Kisela) 

https://zoom.us/j/765008543

Utorok 1. 12. 2020 – 18:00 – Odborný starting (Ing. Marcel Falat) 

https: / /zoom.us/j/765008543 

Utorok 1. 12. 2020 – 20:00 – WEXO webinár (Peter Mariš) 

https://zoom.us/j/274013119

Streda 2. 12. 2020 – 20:00 – Webinár CRYPTON DIGITAL + WEXO (Juraj Kisela) 

https://zoom.us/j/274013119

Nedeľa 6. 12. 2020 – 20:00 – Webinár CRYPTON DIGITAL + WEXO (záznam) 

https://zoom.us/j/274013119

Heslo na všetky webináre je: crypton

V prípade záujmu o ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať

Rebeka Čepedyová

Marketing Assistant of CRYPTON DIGITAL, SE

Marketing Assistant of CRYPTON DIGITAL, SE

marketing@crypton.digital

+421 944 780 875

info@crypton.digital

CRYPTON NEWS: Najväčšie múzeum na svete spúšťa výstavu umenia NFT

18.11.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: Bitcoin je v Salvadore oficiálne zákonným platidlom

19.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: 77% ruských investorov uprednostňuje Bitcoin pred zlatom a forexom

07.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás [...]

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

CRYPTON DIGITAL

Na fintechu nás fascinuje skutočnosť, že tak, ako sme pred desiatimi rokmi netušili, čo budeme robiť dnes, tak ani dnes nevieme, kam sa posunieme o desať rokov. crypton.digital

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 74659x
Priemerná čítanosť článkov: 1697x

Autor blogu

Kategórie