Založ si blog

Trhová hodnota všetkých virtuálnych mincí presiahla 420 miliard dolárov

Práve v tomto čase je kryptomenový svet najväčší a najsilnejší od začiatku roka 2018.  

Rastu hodnoty krypto mincí a zlepšovaniu ich pozície na trhu napomáhajú nie len krízové obdobia na klasických trhoch, ktoré nútia inestorov hľadať nové možnosti, ale aj zmena menovej politiky Spojených štátov amerických. Kryptomenový trh sa vyvíja ešte rýchlejšie, ako jeho základový kameň – Bitcoin. Ten stále pokrýva viac ako 55 % hodnoty všetkých kryptomenových mincí. 

Vietor do plachiet kryptomenám dodáva aj stále sa zväčšujúca skupina celosvetovo známych spoločností, ktoré túto formu platidla zaraďujú medzi akceptované v rámci svojich služieb. 

Príkladom je “všadeprítomný” PayPal. Od budúceho roku sľubuje celosvetové transakcie nie len s bitcoinom, ale aj s inými populárnymi kryptomenami ako sú ethereum, bitcoin cash alebo litecoin. 

Dá sa očakávať, že nasledovať tento trend budú väčšie eshopy a ostatné firmy poskytujúce tovar a služby. Už dnes vám jeden z najväčších, pokiaľ nie najväčší online predajca, spoločnosť Alza umožňuje platbu v Bitcoine prostredníctvom platobnej brány BitcoinPay. 

To je ďalší z dôvodov prečo je rozumné pripojiť sa medzi vlastníkov kryptomien, ešte pred ďalším rastom ich hodnoty a zároveň tak maximalizovať svoje šance na výnos.

Najviac získava ten, kto dlho nevyčkáva

Najviac získava ten, kto dlho nevyčkáva Spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE založili Slováci s nadšením pre inovatívne platobné systémy a všetko, čo má označenie Fintech. Od roku 2017 poskytujú svojim klientom služby spojené s nákupom, investovaním, bezpečným uschovaním či platbami prostredníctvom kryptomien.

Spoločnosť pre svojich klientov vyvinula jedinečný systém bezpečného investovania do kryptomenových portfólií. Investície a vklady klientov skúsení bankári rozkladajú do skupín kryptomien. Iba tak investor, bez rozdielu na výšku investície, dosiahne maximálnu istotu, že jeho investícia sa nevytratí pri náhlom prepade konkrétnej jednej kryptomeny. Vždy ostáva v jeho portfólio skupina ďalších, ktoré vykryjú prípadnú stratu, alebo krátkodobý prepad. A z pohľadu dlhodobého, napríklad dvanástich mesiacov už investor vidí postupný rast jeho portfólia a zhodnotenie svojej investície.

Cena Bitcoinu, o ktorom ste už určite počuli, za posledných päť rokov stúpla z 300 dolárov za jednu mincu na aktuálnych viac ako 14 880 dolárov. 

Kto bude ďalej čakať, zapojí sa aj tak neskôr. Rovnako, ako všetci ostatní, ale s pribúdajúcim časom klesá jeho šanca na zisk z rastu kryptomien, ako investícií. 

Na platforme WEXO pracuje spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE od roku 2019. Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s.r.o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti. 

CRYPTON NEWS: Najväčšie múzeum na svete spúšťa výstavu umenia NFT

18.11.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: Bitcoin je v Salvadore oficiálne zákonným platidlom

19.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: 77% ruských investorov uprednostňuje Bitcoin pred zlatom a forexom

07.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

CRYPTON DIGITAL

Na fintechu nás fascinuje skutočnosť, že tak, ako sme pred desiatimi rokmi netušili, čo budeme robiť dnes, tak ani dnes nevieme, kam sa posunieme o desať rokov. crypton.digital

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 75920x
Priemerná čítanosť článkov: 1725x

Autor blogu

Kategórie