Založ si blog

CRYPTON NEWS: Cena Etherea vzrástla po tom, ako Elon Musk potvrdil že ho vlastní

Vitajte na Blogu spoločnosti CRYPTON DIGITAL, SE

Pridajte sa k nám aj na Telegrame budete mať najaktuálnejšie informácie:

https://t.me/joinchat/WWRUDzUVli35w-aB

Sme slovenská technologická spoločnosť, venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metóda. Využívame vysokobezpečné softwarové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. Najnovšie sa môžeme pochváliť úspešným napredovaním v rámci vlastnej fintech platformy WEXO, ktorej cieľom je poskytovať možnosti plnohodnotného využitia kryptomien pre každého. 

Na platforme WEXO pracuje spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE od roku 2019. Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s.r.o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti. 

Spoznajte portfólio produktov CRYPTON DIGITAL, SE. https://crypton.digital/products/index

Ak vás zaujímajú kryptomeny, ste na správnom mieste. Každý týždeň v Blogu CRYPTON DIGITAL na portáli Pravda prinášame prehľad najzaujímavejších noviniek. 

A pokiaľ by ste sa chceli dozvedieť viac o bezpečnom začiatku s kryptomenami, alternatívach nákupu, úschovy, investovania alebo o možnostiach ich využitia, všetky tieto informácie pravidelne poskytujeme našim partnerom a priateľom počas odborných seminárov a webinárov. Budeme radi, ak sa pridáte.

Pozývame Vás na business starting, ktorý sa uskutoční dnes o 19:00! 😊Link: https://zoom.us/j/765008543 

Heslo: crypton

CRYPTON DIGITAL, SE

Vo svete:

– Cena Etherea vzrástla po tom, ako Elon Musk potvrdil že ho vlastní – Cena Etherea vzrástla v stredu popoludní po tom, ako generálny riaditeľ spoločnosti Tesla a SpaceX, Elon Musk na konferencii The ₿ Word uviedol, že Ethereum vlastní. Cena Etherea vzrástla nad 2 000 dolárov. Musk opäť vyjadril vo všeobecnosti svoju podporu kryptomenám, a to aj napriek potenciálnym environmentálnym rizikám. Taktiež uviedol, že ťažba Bitcoinu je čoraz viac poháňaná obnoviteľnou energiou a Tesla pravedpodobne opäť začne akceptovať Bitcoin ako platbu.

https://www.cnbc.com/2021/07/21/elon-musk-jack-dorsey-speak-about-cryptocurrency-at-b-word-conference.html

– Počet investorov vlastniacich Bitcoin sa od roku 2018 strojnásobil​ – Nedávny prieskum ukázal, že u mladších amerických investorov, za posledné tri roky, povedomie o Bitcoine vzrástlo, rovnako ako aj záujem oň a jeho vlastníctvo. Štúdia uskutočnená globálnou analytickou a poradenskou spoločnosťou Gallup odhalila, že počet investorov v USA držiacich Bitcoin vyskočil z 2 % (v roku 2018) na 6 % (v júni 2021). Prieskum definuje „investorov“ ako dospelých jedincov do 50 rokov s investíciami minimálne 10 000 dolárov v akciách, dlhopisoch alebo podielových fondoch.
https://cointelegraph.com/news/number-of-investors-owning-bitcoin-has-tripled-since-2018-gallup-poll 

Jack Dorsey a Elon Musk hovoria o budúcnosti BTC a kryptomien​ – Generálny riaditeľ spoločnosti Tesla, Elon Musk, a výkonný riaditeľ Twitteru, Jack Dorsey, sa na konferencii The ₿ Word rozrozprávali o budúcnosti Bitcoinu. Chválili kryptomenu a jej potenciál meniť viac ako len peňažné systémy. Jack Dorsey hovoril o tom, ako ho snaha bitcoinovej komunity inšpiruje a pripomína mu začiatky internetu. Musk, ktorý istý čas vystupoval ako zástanca Bitcoinu, potvrdil, že vlastní nielen Bitcoin, ale aj Ethereum a Dogecoin a ich predaj neplánuje. 
https://www.cnet.com/tech/elon-musk-jack-dorsey-talk-future-of-bitcoin-and-cryptocurrency/

Ing. Tomáš Jacko

Marketing manager of CRYPTON DIGITAL
marketing@crypton.digital

CRYPTON DIGITAL, SE

+421 910 212 182
info@crypton.digital

CRYPTON NEWS: Najväčšie múzeum na svete spúšťa výstavu umenia NFT

18.11.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: Bitcoin je v Salvadore oficiálne zákonným platidlom

19.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: 77% ruských investorov uprednostňuje Bitcoin pred zlatom a forexom

07.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás [...]

Bratislava protivládny protest rtvs

Pod hromadnú pripomienku liberálov k zmenám v RTVS sa podpísalo vyše 11 000 ľudí

19.03.2024 12:14

Návrh zákona nerozdeľuje súčasnú RTVS, mení však kreovanie orgánov telerozhlasu.

čaputová, pavel

Čaputová po schôdzke s Pavlom: Vzťahy medzi ČR a SR sú predurčené k blízkosti. Našu spoluprácu však treba budovať a upevňovať

19.03.2024 11:40

Prezidentka Zuzana Čaputová sa počas návštevy Prahy stretla so svojím českým náprotivkom Petrom Pavlom.

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

CRYPTON DIGITAL

Na fintechu nás fascinuje skutočnosť, že tak, ako sme pred desiatimi rokmi netušili, čo budeme robiť dnes, tak ani dnes nevieme, kam sa posunieme o desať rokov. crypton.digital

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 74414x
Priemerná čítanosť článkov: 1691x

Autor blogu

Kategórie