Založ si blog

CRYPTON NEWS: Miliardári presadzujú krypto

Vitajte na Blogu spoločnosti CRYPTON DIGITAL, SE

Sme slovenská technologická spoločnosť, venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metóda. Využívame vysokobezpečné softwarové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. Najnovšie sa môžeme pochváliť úspešným napredovaním v rámci vlastnej fintech platformy WEXO, ktorej cieľom je poskytovať možnosti plnohodnotného využitia kryptomien pre každého. 

Na platforme WEXO pracuje spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE od roku 2019. Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s.r.o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti. 

Spoznajte portfólio produktov CRYPTON DIGITAL, SE. https://crypton.digital/products/index

Ak vás zaujímajú kryptomeny, ste na správnom mieste. Každý utorok v Blogu CRYPTON DIGITAL na portáli Pravda prinášame prehľad najzaujímavejších noviniek. 

A pokiaľ by ste sa chceli dozvedieť viac o bezpečnom začiatku s kryptomenami, alternatívach nákupu, úschovy, investovania alebo o možnostiach ich využitia, všetky tieto informácie pravidelne poskytujeme našim partnerom a priateľom počas odborných seminárov a webinárov. Budeme radi, ak sa pridáte.

CRYPTON DIGITAL, SE

Bitcoin rastie rýchlejšie ako internet – Prijatie internetu malo náročný a spomalený začiatok, trvalo asi tri desaťročia, kým počet používateľov vzrástol na zhruba 120 miliónov. Posledné údaje zhromaždené populárnym kryptografickým analytikom Willym Wooom ukazujú, že to je zhruba tiež súčasná užívateľská základňa BTC. Rozdiel je v tom, že Bitcoinu to trvalo podstatne menej času ako internetu – asi dvanásť rokov. 
https://cryptopotato.com/growing-faster-than-the-internet-bitcoin-projected-to-have-1-billion-users-by-2025-analyst-says/ 

Ethereum dosiahol svoje historické maximum – Ethereum 2. februára opäť dosiahol svoje historické maximum a dosiahol psychologickú hranicu 1 500 dolárov. Odvtedy sa jeho cena držala nad touto úrovňou a momentálne sa pohybuje na hranici 1700 dolárov. Spolu s Bitcoinmi a inými kryptomenami zaznamenal Ethereum od začiatku roka 2021 vynikajúce cenové akcie, keď za mesiac prudko vzrástli o 10,46%. 
https://cointelegraph.com/news/ether-is-flying-to-the-moon-here-s-what-s-fueling-the-eth-rocket 

Miliardári presadzujú krypto – Tretia najbohatšia osoba v Mexiku Ricardo Salinas Pliego s odhadovanou čistou hodnotou viac ako 13 miliárd dolárov zmenil svoju biografiu na sociálnej sieti Twitter cez víkend tak, aby obsahovala aj hashtag Bitcoin. Pliego prezradil v jednom rozhovore, že svoj prvý Bitcoin kúpil už v roku 2013 a ďalej s ním obchodoval. Kryptomenu označil za svoju „najlepšiu investíciu vôbec“.
https://cointelegraph.com/news/billionaires-pushing-crypto-mexico-s-third-richest-person-changes-twitter-bio-to-include-bitcoin V spoločnosti:

Aktualizácie marketingových materiálov – Sekcia marketingové materiály slúži všetkým klientom aj obchodníkom ako výborná pracovná pomôcka. Pravidelne všetky materiály aktualizujeme. Môžete tu nájsť záznamy z webinárov, najnovšie aj z maďarského a poľského webináru CRYPTON DIGITAL. Taktiež sme doplnili PDF návody na registráciu, objednávku produktu, nahratie KYC a nastavenie platby do KB.  

– Program na 6. týždeň 2021:

Pondelok 8. 2. 2021 – 18:00 – Obchodný starting (Juraj Kisela) 
https://zoom.us/j/765008543 

Utorok 9. 2. 2021 – 20:00 – WEXO webinár (Peter Mariš)
https://us02web.zoom.us/j/83512171557

Streda 10. 2. 2021 – 20:00 – Webinár CRYPTON DIGITAL + WEXO (Juraj Kisela) 
https://zoom.us/j/274013119 

Štvrtok 11. 2. 2021 – 18:00 – Odborný starting (Ing. Marcel Falat) 
https: / /zoom.us/j/765008543 

Nedeľa 14. 2. 2021 – 20:00 – Webinár CRYPTON DIGITAL + WEXO (záznam) 
https://zoom.us/j/274013119 

Heslo na WEXO weibnár je: wexo

Heslo na ostatné webináre je: crypton

V prípade záujmu o viac informácií nás neváhajte kontaktovať.
Rebeka Čepedyová
Marketing Assistant of CRYPTON DIGITAL
marketing@crypton.digital
____________________________________
CRYPTON DIGITAL, SE
+421 910 212 182
info@crypton.digital

CRYPTON NEWS: Najväčšie múzeum na svete spúšťa výstavu umenia NFT

18.11.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: Bitcoin je v Salvadore oficiálne zákonným platidlom

19.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: 77% ruských investorov uprednostňuje Bitcoin pred zlatom a forexom

07.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

CRYPTON DIGITAL

Na fintechu nás fascinuje skutočnosť, že tak, ako sme pred desiatimi rokmi netušili, čo budeme robiť dnes, tak ani dnes nevieme, kam sa posunieme o desať rokov. crypton.digital

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 75641x
Priemerná čítanosť článkov: 1719x

Autor blogu

Kategórie