Založ si blog

CRYPTON NEWS: Basketbalová liga v Kanade ponúkne hráčom platy v BTC

Vitajte na Blogu spoločnosti CRYPTON DIGITAL, SE

Pridajte sa k nám aj na Telegrame budete mať najaktuálnejšie informácie:

https://t.me/joinchat/WWRUDzUVli35w-aB

Sme slovenská technologická spoločnosť, venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metóda. Využívame vysokobezpečné softwarové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. Najnovšie sa môžeme pochváliť úspešným napredovaním v rámci vlastnej fintech platformy WEXO, ktorej cieľom je poskytovať možnosti plnohodnotného využitia kryptomien pre každého. 

Na platforme WEXO pracuje spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE od roku 2019. Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s.r.o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu. CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti. 

Spoznajte portfólio produktov CRYPTON DIGITAL, SE. https://crypton.digital/products/index

Ak vás zaujímajú kryptomeny, ste na správnom mieste. Každý utorok v Blogu CRYPTON DIGITAL na portáli Pravda prinášame prehľad najzaujímavejších noviniek. 

A pokiaľ by ste sa chceli dozvedieť viac o bezpečnom začiatku s kryptomenami, alternatívach nákupu, úschovy, investovania alebo o možnostiach ich využitia, všetky tieto informácie pravidelne poskytujeme našim partnerom a priateľom počas odborných seminárov a webinárov. Budeme radi, ak sa pridáte.

CRYPTON DIGITAL, SE

Vo svete:

– Basketbalová liga v Kanade ponúkne hráčom platy v BTC– Kanadská elitná basketbalová liga (CEBL) umožní hráčom prijať časť ich platov v Bitcoinoch. CEBL uzavrela preto partnerstvo s torontskou burzou kryptomien Bitbuy. Kimbal Mackenzie, z tímu The Nighthawks, potvrdil, že bude jedným z prvých hráčov, ktorí prijmú ponuku CEBL. „Príležitosť platiť Bitcoinom je niečo, z čoho som neskutočne nadšený. Verím, že kryptomeny sú budúcnosť, a že časť môjho platu pôjde priamo do investície, o ktorej si myslím, že v nasledujúcich 10 – 30 rokoch veľmi ocením.“ uviedol Mackenzie. 
https://cointelegraph.com/news/pro-basketball-league-in-canada-will-offer-players-bitcoin-salaries

– Tim Draper: „Cena Bitcoinu dosiahne 250 000 USD.“ – Americký investor a miliardár Tim Draper, pre spravodajský portál CNBC, prednedávnom vyhlásil, že najdôležitejšia kryptomena sveta dosiahne do konca roka 2022 približne 250 000 USD, a to aj napriek súčasným divokým výkyvom hodnoty. Tim ďalej uviedol, že mnoho veľkých spoločností, ako napr. Microsoft, Starbucks, PayPal a ďalšie, budú nasledovať a budú prijímať kryptomeny ako platobný prostriedok. Taktiež poukázal na obmedzené množstvo 21 miliónov, ktorý jeho fiat hodnotu zvýši.
https://cryptopotato.com/everybody-will-accept-bitcoin-and-its-price-will-reach-250k-in-2022-says-tim-draper/

– Bankový gigant BBVA predstavuje obchodovanie s Bitcoinmi – Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) – druhá najväčšia banka Španielska – bude ponúkať obchodné a úschovné služby s Bitcoinmi vo Švajčiarsku. Táto počiatočná krypto-obchodná služba je určená výhradne pre Bitcoin, ale BBVA v budúcnosti plánuje rozšíriť svoju ponuku aj o ďalšie kryptomeny. Banka uvádza, že jej pracovisko krypto-obchodovania nebude obsahovať žiadne poradenské služby týkajúce sa investícií do digitálnych aktív.
https://cointelegraph.com/news/banking-giant-bbva-debuts-bitcoin-trading-and-custody-for-swiss-clients 

– Mila Kunis spúšťa NFT projekt – Slávna americká herečka Mila Kunis sa počas karantény začala zaujímať o kryptomeny. Projekt „Stoner Cats“ poskytuje používateľom kryptomien nákup NFT s obrázkami mačiek, ktoré pijú, alebo fajčia marihuanu. Token im umožňuje „sledovať päťminútovú zábavu“. Cena tokenov ešte nie je uvedená, ale ponuky NFT od celebrít často priniesli miliónové tržby.
https://cointelegraph.com/news/calling-the-crypto-space-a-very-masculine-area-mila-kunis-launches-nft-project 

V spoločnosti:

– Program na 25. týždeň 2021:

Pondelok 21.6. 2021 – 18:00 – Lifemanagement podcast (Juraj Kisela, Roman Neczli)https://zoom.us/j/765008543

Utorok 22. 6. 2021 – 20:00 – WEXO webinár (Záznam) (Peter Mariš)
https://us02web.zoom.us/j/83512171557
Streda 23. 6. 2021 – 18:00 – Business starting (Juraj Kisela, Tajný hosť)
https://zoom.us/j/765008543

Streda 23. 6. 2021 – 20:00 – Webinár CRYPTON DIGITAL + WEXO (Juraj Kisela, Kristína Wágnerová)
https://zoom.us/j/274013119 
Štvrtok 24. 6. 2021 – 18:00 – Odborný starting – 2. časť (Ing. Marcel Falat) 
https://zoom.us/j/765008543 

Nedeľa 27. 6. 2021 – 20:00 – Webinár CRYPTON DIGITAL + WEXO (Záznam) (Juraj Kisela, Kristína Wágnerová)
https://zoom.us/j/274013119 

Heslo na WEXO webinár je: wexo

Heslo na ostatné webináre je: crypton 

V prípade záujmu o viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

Rebeka Čepedyová

Junior Marketing Specialist of CRYPTON DIGITAL
marketing@crypton.digital

CRYPTON DIGITAL,

SE+421 910 212 182

info@crypton.digital

CRYPTON NEWS: Najväčšie múzeum na svete spúšťa výstavu umenia NFT

18.11.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: Bitcoin je v Salvadore oficiálne zákonným platidlom

19.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme [...]

CRYPTON NEWS: 77% ruských investorov uprednostňuje Bitcoin pred zlatom a forexom

07.09.2021

Dobrý deň,Sme slovenská technologická spoločnosť. Venujeme sa kryptomenám a inovatívnym platobným metódam. Využívame vysokobezpečné softvérové stratégie, ktoré pracujú s najkvalitnejšími kryptomenami, etablovanými na svetových kryptomenových burzách. V apríli sme na trh uviedli vlastný WEXO DeFi Token. A vy ho môžete získať úplne zadarmo. Pripravili sme pre vás [...]

fajčenie, fajčiar, závislosť

Koniec s fajčením? Británia chce zakázať predaj cigariet

18.04.2024 08:00

Krajina rozhoduje o najprísnejšom protifajčiarskom zákone v Európe. Ak prejde, Briti, ktorí sa narodili po 1. januári 2009, si už tabakové výrobky v obchode nekúpia.

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 10:05

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

CRYPTON DIGITAL

Na fintechu nás fascinuje skutočnosť, že tak, ako sme pred desiatimi rokmi netušili, čo budeme robiť dnes, tak ani dnes nevieme, kam sa posunieme o desať rokov. crypton.digital

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 75478x
Priemerná čítanosť článkov: 1715x

Autor blogu

Kategórie